

MPO BOARD ENGAGEMENT FORUM

Date: Thursday, January 12, 2023

Location:

Broward MPO

6th Floor, Suite 650

100 West Cypress Creek Road

Fort Lauderdale, FL 33309

Time: 9:30 a.m. – 11:45 a.m.

AGENDA

<u>Time</u>	ltem	Speaker/Facilitator
9:30 a.m. (5 min)	Welcome and Introduction of New Members	Frank Ortis, Board Chair & Gregory Stuart, Executive Director
9:35 a.m. (10 min)	Ice Breaker Activity: Bucket List	Amy Vargas, Whitehouse Group
	Part I: Achievements and Recommitment	
9:45 a.m. (10 min)	Our Strategic Business Plan through Time	Gregory Stuart, Executive Director
9:55 a.m. (5 min)	Trivia: MPO History	Todd Brauer, Whitehouse Group
10:00 a.m. (5 min)	Video: Changing Broward for the Better	Speak Up Broward
10:05 a.m. (10 min)	Presentation: Your Updated Strategic Business Plan	Todd Brauer, Whitehouse Group
10:15 a.m. (5 min)	Video: Working Together to Achieve Great Things	Monica Cepero, Broward County Administrator
10:20 a.m. (5 min)	Trivia: MPO Process	Todd Brauer, Whitehouse Group
10:30 a.m.	15-minute Break	
	Part II: Deliver a Better Future	
10:45 a.m. (10 min)	Engagement Activity: Scattergories	Amy Vargas, Whitehouse Group
10:55 a.m. (25 min)	 Your Opportunity to Guide our Future Presentation: MPO Best Practices in Emerging Issues Voting: Decide your Top 3 Issues Interactive Feedback Session 	Todd Brauer, Whitehouse Group
11:20 a.m. (10 min)	Reflection Activity: Rose, Thorn, Bud	Amy Vargas, Whitehouse Group
11:30 a.m. (10 min)	Wrap-Up: Summarizing Our New Direction	Todd Brauer, Whitehouse Group
11:40 a.m. (5 min)	Closing Remarks	Gregory Stuart, Executive Director